Hartsbeläggningar

Hartsbeläggning är en ekologisk och inomhusluftcertifierad beläggningslösning som skapar snygga, individuella ytor för vägg- och golvytor inomhus och utomhus i både torra och våta utrymmen. Harts skapar en sömlös, levande yta som håller hela livet och är lätt att rengöra med vanliga rengöringsmedel. Hartsbeläggningen är antibakteriell och absorberar inte fukt eller fett.

Varje hartsyta är unik och harts kan användas för att skapa många olika ytor, från släta till grova och däremellan, det är bara fantasin som sätter gränser. Det finns ett nästan obegränsat utbud av färger för hartsbeläggningar. Våra hartsprodukter är färgade enligt NCS och RAL-tabellerna, alltid på beställning, och vi kan också färga produkter i anpassade nyanser om så önskas.

Dessutom kan olika tilläggseffekter användas, t.ex. färgade geler, glitter, glitterpulver eller metalliska geler.

Den slutliga ytan blir halvfrostad eller halvblank beroende på vilket skyddsmedel som valts.

Hartsbeläggningar kan appliceras på nästan vad som helst, inklusive gipsskivor, trä, betong, laminat, kakel, glas och till och med plastmattor. Se dock till att beläggningen är lämplig för den yta som ska behandlas innan du installerar den.

Våra hartsvaror erbjuder alternativ för både privata och offentliga utrymmen. Hartsbeläggningar finns i en, två och tre komponentformuleringar, beroende på applikationen.

2022-05-05T09:21:10+03:00
Gå till toppen