Hartsipinnoitteet

Hartsipinnoite on ekologinen ja sisäilmasertifioitu pinnoiteratkaisu, jolla saadaan aikaiseksi tyylikkäitä yksilöllisiä pintoja sisä- ja ulkotilojen seinä- ja lattiapinnoille sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Hartsilla saadaan aikaiseksi saumatonta ja elävää pinta, joka kestää elämää ja on helppo puhdistaa tavanomaisin pesuainein. Hartsipinnoite on antibakteerinen eikä ime itseensä kosteutta tai rasvaista likaa.

Jokainen hartsipinta on uniikki ja hartsilla voidaankin toteuttaa monenlaista pintaa sileästä rouheaan ja siltä väliltä, vain mielikuvitus on rajana. Hartsipinnoitteiden värivalikoima on lähes rajaton. Hartsituotteemme sävytetään NCS- ja RAL-sävykarttojen mukaan aina tilauksesta ja pystymme sävyttämään tuotteita myös kustomoituihin sävyihin tarpeen mukaan.

Lisäksi voidaan käyttää erilaisia lisäefektejä, kuten esimerkiksi sävytettyjä geelejä, kimalteita, kimallepulvereita tai metalligeelejä.

Lopullisesta pinnasta tulee puolihimmeä tai puolikiiltävä valitusta suoja-aineesta riippuen.

Hartsipinnoitteella voidaan pinnoittaa lähes mitä tahansa, kuten esimerkiksi kipsilevyä, puuta, betonia, laminaattia, laattaa, lasia ja jopa muovimattoa. Varmistathan kuitenkin pinnoitteen soveltuvuuden käsiteltävälle pinnalle ennen asennusta.

Hartsituotteistamme löytyy vaihtoehtoja niin kotitalouksiin kuin julkitiloihinkin. Hartsipinnoitteita on saatavilla yksi-, kaksi- ja kolmekomponenttisina käyttötarkoituksesta riippuen.

2024-05-02T16:11:41+03:00
Alkuun