Kalkkipinnoitteet

ja
kalkkimaalit

Kalkkimaalit ja kalkkipinnoitteet ovat korkealaatuisia sekä luonnonmukaisia pinta- ja pinnoitemateriaaleja, jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Kalkkia on käytetty ekologisessa rakentamisessa jo vuosituhansien ajan. Se on kestävä ja pitkäikäinen rakennusmateriaali, jonka tärkeät ominaisuudet kuten hengittävyys ja huonelämpötilan tasaaminen edistävät hyvinvointia ja terveyttä.

Kalkkituotteet ovat hengittäviä ja läpäisevät vesihöyryä, jolloin pinnan alla oleva mahdollinen kosteus pääsee haihtumaan. Kalkkipinnoitteet kestävätkin siis loistavasti kosteuden ja lämpötilojen vaihteluita.

Kalkin luonnollisesti korkea pH ei tarjoa kasvualustaa esimerkiksi homeelle tai bakteereille. Antistaattisena materiaalina kalkki ei vedä puoleensa likaa tai pölyä.

Kalkkituotteemme ovat 95 % luonnonmukaista italialaista alkuperää. Vastuullisesti valmistetuilla kalkkituotteillamme on sisäilmasertifikaatti A+.

Kalkkimaaleilla sekä kalkkipinnoitteilla voidaan luoda ajattomia ja moderniin tai perinteiseen tyyliin sopivia ratkaisuja seinä- ja kattopinnoille. Pinnan struktuuri määräytyy valitun tuotteen ja asennustavan mukaan.

Kalkkituotteet voidaan suojata erilaisilla suoja-aineilla likaa ja kosteutta vastaan. Kalkkituotteita ei kuitenkaan suositella esimerkiksi keittiön välitilaan, sillä suoja-ainekaan ei suojaa kalkkituotteita riittävästi rasvaista likaa tai esimerkiksi öljyä vastaan.

Kalkkimaalit ja kalkkipinnoitteet ovat sävytettävissä monipuolisten sävykarttojen sekä osin NCS-sävykartan mukaan.

2024-05-02T15:53:00+03:00
Alkuun