Kalkkipinnoitteet

Kalkkituotteemme ovat sävytettävissä monipuolisten sävykarttojen sekä osin NCS-sävykartan mukaan. Kalkkituotteita ei voida sävyttää kovin tummiin sävyihin kalkkituotteiden ominaisuuksien takia.

Kalkkia on käytetty maailmanlaajuisesti jo vuosituhansia pinnoitemateriaalina. Kalkkituotteet ovat hengittäviä ja läpäisevät vesihöyryä, jolloin pinnan alla oleva mahdollinen kosteus pääsee haihtumaan. Kalkkipinnoitteet kestävätkin siis loistavasti kosteuden ja lämpötilojen vaihteluita. Lisäksi kalkin luonnollisesti korkea pH ei tarjoa kasvualustaa esim. homeelle. Antistaattisena materiaalina kalkki ei vedä puoleensa likaa tai pölyä. Kalkkituotteemme on valmistettu vastuullisesti ja niillä on sisäilmasertifikaatti A+.

Kalkkipinnoitteilla ja kalkkimaaleilla saadaan aikaan luonnollisen mattapintaisia ja sävyllään kevyesti eläviä pintoja kuivatilojen seinäpinnoille. Pinnan struktuuri määräytyy valitun tuotteen ja asennustavan mukaan.

Kalkkituotteet voidaan suojata erilaisilla suoja-aineilla likaa ja kosteutta vastaan. Kalkkituotteita ei kuitenkaan suositella esimerkiksi keittiön välitilaan, sillä suoja-ainekaan ei suojaa kalkkituotteita riittävästi rasvaista likaa tai esimerkiksi öljyä vastaan.

2020-04-17T12:54:25+03:00